Évek óta a borsojenői gyermekekért
2016. november 21. írta: editor_1

Évek óta a borsojenői gyermekekért

borosjeno_szavaloverseny.jpgÉvek óta támogatjuk a vers ünnepét az Arad megyei Borosjenőn. Magyarrá csak a szív tesz és a lélek.

A Civilek a Városért Egyesület évről-évre támogatja az Arad megyei Borosjenői település szavalóversenyét. Az erdélyi városkában a város szülöttéről, Horváth Béla színész-rendezőről elnevezett szavalóversenyen egyre több gyermek szaval magyar verseket. 

Egyesületünk minden évben könyvadományokkal támogatja a versenyen induló külhoni magyar gyermekek díjazását. A támogatás szervezésében rendszeres szerepet vállal Adorján Julianna, korábbi, alapító elnöke, akin keresztül Gyömrőnek is köszönetet mondtak a szervezők. Erről az ALÁBBI LINKEN lehet olvasni, a cikkben a Kossuth Rádió összeállítása is meghallgatható a rendezvényről.

Szervezetünk lehetőségei szerint a továbbiakban is támogatni kívánja a borosjenői gyermekeket.

borosjeno_szavaloverseny2.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://civilekavarosert.blog.hu/api/trackback/id/tr2611979254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása