Középpontban a gyermek és a család
2016. november 21. írta: editor_1

Középpontban a gyermek és a család

- Múltidéző a CVE életéből -

gyereknap_meret.jpgEgyesületünk egyik központi gondolata a gyermekekért, és a családokért való felelősség. Tevékenységünk során ennek szeretnénk a jövőben minél nagyobb hangsúlyt adni.

Néhány bejegyzésben szeretnénk bemutatni a Civilek a Városért Egyesület múltban végzett tevékenységét. Bízunk benne, hogy ezzel sikerül jobban megismertetni a szélesebb nyilvánossággal céljainkat, munkánkat.

Szervezetünknek több olyan tagjai is van, akik édesanyaként, édesapaként napi szinten érintett abban, hogy gyermeket neveljenek, s családokat tartsanak össze. talán nem meglepő, hogy ennek köszönhetően a CVE érdekelt abban, hogy minél több családi program valósuljon meg Gyömrőn. Bár egy-egy színvonalas, a modern igényeket kielégítő rendezvényt összehozni nagy feladat, ennek ellenére ahol tudunk, próbálunk közben járni.

2014-ben részt vettünk a gyömrői gyereknap megszervezésében, lebonyolításában. Nagy örömmel töltött el mindnyájunkat, hogy az őszi rendezvényre sokan kilátogattak. Megfizethetetlen élmény volt látni a gyömrői gyermekeken a boldogságot és azt, hogy felhőtlenül szórakoznak. örülünk, hogy ennek egy kicsit mi is részesei lehettünk. Bízunk benne, hogy a jövőben is lesz lehetőségünk részt venni hasonló kezdeményezésekben.

A bejegyzés trackback címe:

https://civilekavarosert.blog.hu/api/trackback/id/tr5311979244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása