Adományok gyűjtése a kárpátaljai magyaroknak
2016. november 21. írta: editor_1

Adományok gyűjtése a kárpátaljai magyaroknak

- Múltidéző a CVE életéből -

ruhaadomany_meret.jpgRuhákkal segítettük az Ukrajna területén élő magyarokat.

Néhány bejegyzésben szeretnénk bemutatni a Civilek a Városért Egyesület múltban végzett tevékenységét. bízunk benne, hogy ezzel sikerül jobban megismertetni a szélesebb nyilvánossággal  céljainkat, munkánkat.
Szervezetünk alapszabályában szerepel, hogy kezdeményezzük a határon túli magyarokkal való kapcsolattartást, továbbá a testvérvárosi kapcsolatok ápolását.
Ennek a célkitűzésnek megfelelve 2008 első két hónapjában karitatív tevékenység keretében adományokat gyűjtöttünk a határainkon túl élő magyarok számára. Kezdeményezésünkhöz több szervezet is csatlakozott, többek között a Gyömrői Polgári Kör, a Rákóczi Szövetség, illetve a Ruszin Kisebbségi Önkormányzat. Munkánk eredményeként 34 zsák adományt - főképp ruhaneműt - gyűjtöttük és juttattunk el a Kárpátalján élő szegény sorsú magyar közösségeknek.

A bejegyzés trackback címe:

https://civilekavarosert.blog.hu/api/trackback/id/tr3011978616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása