Utazás Csíksomlyóra
2016. november 21. írta: editor_1

Utazás Csíksomlyóra

- Múltidéző a CVE életéből -

csiksomlyo_meret.jpgA Pünkösdi ünnepek idején négy napos székelyföldi kirándulást szerveztünk a Csíksomlyói búcsúra.

Néhány bejegyzésben szeretnénk bemutatni a Civilek a Városért Egyesület múltban végzett tevékenységét. bízunk benne, hogy ezzel sikerül jobban megismertetni a szélesebb nyilvánossággal  céljainkat, munkánkat.

Céljaink között szerepel, hogy szervezetünk közreműködjön kulturális és szabadidős rendezvények, programok szervezésében hazai és külföldi társszervezetekkel közösen. Tudjuk, hogy ez a fajta tevékenység sokszor komoly anyagi ráfordítást igényel, ennek ellenére elengedhetetlen. 

A Pünkösdi ünnepek idején négy napos székelyföldi kirándulást szervezett a CVE. Ennek köszönhetően több gyömrői meríthetett lelki erőt a Csíksomlyói Búcsún. A csíksomlyói búcsú a székelyek 1567-ben kezdődött, katolikus hitük megvédéséért hálát adó fogadalmi zarándoklata. A búcsú 1990-től kezdődően mára az összmagyarság legjelentősebb keresztény eseményévé eseményévé vált.

A kirándulás maradandó élményt okozott mindannyiunkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://civilekavarosert.blog.hu/api/trackback/id/tr6411978716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása